@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

7.11.20

Προσωπική επίθεση της οικ. Μητσοτάκη στον Πρόεδρο Τραμπ, μέσω του Κομμουνιστή Βουλευτή του;


Η ελληνική κυβέρνηση επιτίθεται στον Ντ.Τραμπ και τάσσεται υπέρ του Τ.Μπάιντεν: «Να μην μιλάει ο Τραμπ για νοθεία»


Η ελληνική κυβέρνηση μέσω του βουλευτή της Δημήτρη Καιρίδη τάσσεται ανοιχτά εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ και υπέρ του Τζο Μπάιντεν, τη στιγμή που στις ΗΠΑ γίνεται ο «κακός χαμός» με τις σοβαρότατες ενδείξεις για νοθεία των Δημοκρατικών, με την προεδρία πολύ πιθανόν να κριθεί στα δικαστήρια.

Μάλιστα ο κ.Καιρίδης μάλλον γνωρίζει κάτι παραπάνω από τους Αμερικανούς πολίτες για το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς λέει στον πρόεδρο των ΗΠΑ να μην «μιλάει για νοθεία» (σσ. ποιος ξέρει ίσως ο βουλευτής έχει ρίζες από το Μίσιγκαν και το Ουσκόνσιν) , ενώ τον «επιπλήττει» γιατί δεν μίλησε για τις παραβιάσεις στην... Ρωσία, λέγοντας πως «δυσφημίζει» τις ΗΠΑ.


Συγκεκριμένα ο κ.Καιρίδης έγραψε στο twitter:

«Κανείς δεν δυσφήμησε την αμερικανική δημοκρατία πιο αποτελεσματικά από τον 45o Πρόεδρό της. Οι εχθροί της τρίβουν τα χέρια τους. O Τραμπ αρνήθηκε να μιλήσει για παραβιάσεις στη Ρωσία ή την Τουρκία. Μιλάει όμως για νοθεία στην Αμερική, στην οποία ο ίδιος κυβερνά, επί 4 χρόνια...»
Ο κ.Καιρίδης παρόλο που είναι καθηγητής διεθνών σχέσεων μάλλον αγνοεί πως ακόμα κι αν ο πρόεδρος Τραμπ τελικά χάσει την προεδρία, θα είναι πρόεδρος μέχρι τις 20 Ιανουαρίου που σημαίνει πως σε περίπτωση που γίνει το οτιδήποτε με την Τουρκία, μέχρι τότε η Ελλάδα θα προστρέξει σε αυτόν και στην κυβέρνησή του.

Άραγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Δένδιας συμφωνούν με αυτή την επικίνδυνη και αντιδιπλωματική ανάρτηση του βουλευτή τους;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις:  pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@