Ελληνική Αστυνομία έτος 2016...

Πολλάκις έχουμε αναφέρει ότι η Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και Θεσσαλονίκης καθώς και οι διμοιρίες της ΥΑΤ και τις ΥΜΕΤ αποτελούν τον σκληρό πυρήνα της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και τους κράτους ειδικότερα.

Δυστυχώς τα προβλήματα για το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και ...Θεσσαλονίκης είναι πάρα πολλά σε σημείο αδυναμίας λειτουργίας της Διεύθυνσης. Εν τάχει αναφέρουμε: Εξαιρετικά χαμηλό ηθικό αποτέλεσμα των διαταγών από την φυσική και πολιτική ηγεσία, προβληματική υλικοτεχνική υποδομή, μεγάλη λειψανδρία στις διμοιρίες διότι αφού δεν μπόρσαν να διαλύσουν την ΥΑΤ για την οποία τόσο μίσος έχουν πρότιμησαν να την αποδυναμώσουν αποσπώντας προσωπικό, ασαφείς εντολές και έλλειψη σχεδιασμού επιχειρησιακής δράσης με συνέπεια να τραυματίζονται αστυνομικοί ή όταν αυτοί δρουν να βρίσκονται υπηρεσιακά εκτεθειμένοι και να διαπομπεύονται με ΕΔΕ και μεταθέσεις.

Θα το επαναλάβουμε για πολλοστή φορά δεδομένου ότι οι ανώτατοι αξιωματικοί σπάνια έχουν ζήσει το πεζοδρόμιο: οι αστυνομικοί δουλεύουν με μεράκι, φιλότιμο, αυταπάρνηση για το καθήκον, αγάπη για την αστυνομία και το εθνόσημο, φιλοπατρία. Αλλά ως πότε όλα αυτά; Μήπως η υπομονή έχει και τα όρια της;

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ πήγε στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής τη προηγούμενη βδομάδα αλλά από παχιά λόγια έχουμε χορτάσει κ. αρχηγέ. Από ουσία; Και επειδή χρήματα δεν υπάρχουν ή τουλάχιστον δεν θα δοθούν στην αστυνομία και ούτως ή άλλως το επίδομα της Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων έχει περικοπεί σε σημείο που από τα 150 ευρώ, τα καθαρά να είναι τα 90 μήπως τουλάχιστον να δίνονται ηθικές ανταμοιβές, επιβραβεύσεις, στήριξη και πάνω απ' όλα σεβασμό για το έργο που επιτελούν οι διμοιρίες.

Η παρακάτω εικόνα είναι αντιπροσωπευτική της κατάταστασης που επικρατεί:


Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: 26/11/1943, Οι Γερμανοί εκτελούν 118 Σπαρτιάτες στο Μονοδένδρι Λακωνίας!...

Jerusalem Post: το Ισραήλ και η Γερμανία είναι το κλειδί για την αρχική χρηματοδότηση ενός Καταλανικού κράτους

«Οι Εβραίοι της Αμερικής οδηγούν τους πολέμους της Αμερικής»:

Απόρρητο Ισραηλινό έγγραφο που διέρρευσε αποκαλύπτει συντονισμό Ισραήλ-Σαουδαράβων για πόλεμο

Η νέα Αυστροουγγαρία εναντίον της Ε.Ε.

Επανασύσταση της τρομοκρατίας από την Αμερικανική Πρεσβεία; Δολοφονία Ερντογάν στην Αθήνα;

VIDEO: Enraged Muslim Jump Kicks Man In The Back For Protesting Outside London Mosque

Yiannis Roubatis, ancien eurodéputé grec du PASOK, est le fondateur et l’éditeur d’EurActiv Grèce

ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ NSA….

SERCO: A Corporate Octopus With Tentacles Wrapped Around The Globe