“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πέθανε ο Αλέξανδρος Παπάγος, ή δολοφονήθηκε από την ομάδα του γιατρού Ν. Μπόμπολα;


Όταν ήμουν στην υπηρεσία της CIA, η αποστολή ήταν αρκετά απλή –ήταν να στρατολογώ κατασκόπους!....

4 Οκτωβρίου 1955: σήμερα και σχεδόν ταυτόχρονα με την έκδοση της «Εφημερίδος της Κυβερνήσεως», στην οποία δημοσιεύεται ο διορισμός του Στ. Στεφανόπουλου ως αναπληρωτή Πρωθυπουργού, ο Πρωθυπουργός Αλέξανδρος Παπάγος υπέστη, περί την 9:30 π.μ., ακατάσχετη αιμορραγία, που καμμιά ιατρική επέμβαση δεν μπόρεσε να σταματήσει.!......

Και παρά το γεγονός ότι κατά τον θεράποντα γιατρό Ν. ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ο ασθενής διατήρησε ως την τελευταία στιγμή «Απόλυτον Διαύγειαν Πνεύματος», το βράδυ και συγκεκριμένα στις 11:35 μ.μ., ο Στρατάρχης ξεψύχησε.

Χαρακτηριστικό, ωστόσο, είναι ότι από την πρώτη στιγμή άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για αστοχίες των ΓΙΑΤΡΩΝ σε σχέση με την διάγνωση της αρρώστιας του και την θεραπευτική αγωγή που είχε ακολουθηθεί, ή ακόμη, και ότι ο Θάνατός του ήταν αποτέλεσμα ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ που είχαν επιμελώς προετοιμάσει οι «αγγλικές» και «αμερικανικές» ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!.....

Ωστόσο σε ειδική έκθεσή του ο γιατρός Ν. ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ διασκέδασε όλες τις φήμες και υπόνοιες, δίνοντας πλήρη «επιστημονική» εξήγηση της ασθένειας και του Θανάτου του Πρωθυπουργού.

Ο Αλ. Παπάγος γεννήθηκε το 1883, είχε μετάσχει των Βαλκανικών Πολέμων και της Μικρασιατικής Εκστρατείας, μετέσχε δε αργότερα σε διάφορα εσωτερικά κινήματα υπέρ του Βασιλειά.

Το 1936 έγινε αρχηγός του ΓΕΣ και στους πολέμους 1940-1941 ηγήθηκε του ελληνικού στρατού ως αρχιστράτηγος. Επίσης ηγήθηκε του στρατού στην διάρκεια του ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ των Κομμουνιστών του ΤΑΛΜΟΥΔ, και στην συνέχεια ανακηρύχτηκε σε Στρατάρχη !....

Στην πολιτική αναμείχθηκε το 1951 με τον «Ελληνικό Συναγερμό» και έγινε πρωθυπουργός το Νοέμβριο του 1952.

Στα χρόνια της ΚΑΤΟΧΗΣ είχε συλληφθεί από τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ και μεταφέρθηκε σε γερμανικό στρατόπεδο συγκέντρωσης, όπου παρέμεινε μέχρι την απελευθέρωση.

Έγραψε βιβλία: όπως, «ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ από το ΝΤΑΧΑΟΥ», «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ 1940-1941, κ.α.»!.....

ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ

5 Οκτωβρίου 1955

Μια μέρα μετά τον θάνατο του πρωθυπουργού Αλ. Παπάγου, μεγάλη έκπληξη θα προκαλέσει το γεγονός ότι ο νεαρός τότε υπουργός Δημοσίων Έργων Κωνσταντίνος Καραμανλής παίρνει από τον βασιλιά εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. 

Όλα δείχνουν ότι ο Καραμανλής βρέθηκε στην πρωθυπουργία μετά από διαβουλεύσεις με τους Αμερικανούς που έψαχναν ασφαλείς λύσεις για να προωθήσουν τα συμφέροντά τους στην ευρύτερη περιοχή, με το βλέμμα στο Κυπριακό και την ταραγμένη Μέση Ανατολή.


Μια ταινία που όχι μόνο κατέγραψε τη βαρβαρότητα των Νεοτούρκων, αλλά ανέδειξε και την Ελλαδική νοοτροπία των Νεοελλήνων να συγκαλύπτουν για λόγους σκοπιμότητας τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικρασίας.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments