“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Νάνσι Πελόζι: Οι ΗΠΑ δεν έχουν καμία διάθεση να πάνε σε πόλεμο-Μόνο με τους Έλληνες έχουν διάθεση τα ερπετά;

Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι δήλωσε σήμερα ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν καμία διάθεση να πάνε σε πόλεμο με το Ιράν, έπειτα από την κατάρριψη του αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους από το Ιράν σε διεθνή ύδατα στα Στενά του Χορμούζ.

Η πρόεδρος της Βουλής είπε σε δημοσιογράφους ότι 20 βουλευτές θα λάβουν ενημέρωση για να μάθουν περισσότερα για το περιστατικό.

«Πιστεύω ότι είναι μια επικίνδυνη κατάσταση», δήλωσε η Πελόζι.

«Πρέπει να φανούμε δυνατοί και με στρατηγική για τον τρόπο που θα προστατέψουμε τα συμφέροντά μας. Παράλληλα δεν μπορούμε να είμαστε απερίσκεπτοι στο τι κάνουμε, οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι έχουν να πουν», συμπλήρωσε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Δεν πιστεύω ότι ο πρόεδρος επιθυμεί να πάει σε πόλεμο. Δεν υπάρχει διάθεση στην χώρα μας να πάμε σε πόλεμο», συμπλήρωσε.

Η Δημοκρατική πρόεδρος τόνισε ότι οι εντάσεις στην περιοχή είναι υψηλές και εξέφρασε την ανησυχία ότι «ένας λανθασμένος υπολογισμός από την μία ή την άλλη πλευρά μπορεί να προκαλέσει κάτι πολύ κακό».

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments