@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

22.7.20

Παραλήρημα της πολιτικής ορθότητας: Ούτε Αγία έχουμε, ούτε Σοφία και το facebook με κλείνει για ένα μήνα

Δημοσιεύω παρακάτω το αρθρο μου στό facebook, που το συγκεκριμένο social media το κατέβασε και μου απαγορεύει να γράφω ή να σχολιάζω στη σελίδα μου για ένα μήνα με το αιτιολογικό ότι χρησιμοποιώ ρητορική μίσους!

Εδώ εγείρονται μερικά πολύ σοβαρά θέματα:

1. Οι ελληνικοί, αλλά κι οι ευρωπαϊκοί νόμοι, δεν αναγνωρίζουν τη λογοκρισία ή την απαγόρευση έκφρασης γνώμης στα μίντια, γιατί παραβιάζει την υπ αριθμόν μία αρχή της Δημοκρατίας, που ειναι η ελευθερία στήν έκφραση γνώμης.

2. Εάν το δημοσίευμα θίγει οποιονδήποτε, ή οποιοσδήποτε διαφωνεί με το περιεχόμενο του δημοσιεύματος, ο νόμος αναγνωρίζει το δικαίωμα του θιγόμενου να εκφράσει και τη δική του άποψη, πραγμα που συμβαίνει και με τη δημοσίευση σχολίων κάτω από τα posts των αρθρογράφων.

3. Για κάθε αντίθετη άποψη, κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της εναντίωσης και οπωσδήποτε το δικαίωμα της απολογίας και της κατάθεσης της δικής του εξήγησης. «Εκτελέσεις» εν ψυχρώ ή με νόρμες είναι ενάντιες στήν έννοια της Δημοκρατίας
3α. Εάν ο θιγόμενος θεωρεί παρ όλα αυτά ότι προσβάλλεται, έχει το δικαίωμα να προσφύγει στόν φυσικό του δικαστή και να ζητήσει απονομή δικαιοσύνης. 

Δικαίωμα υπεράσπισης του εαυτού του έχει και ο σχολιαστής.

4. Το facebook έχει επιβάλει όρους στο γραπτό λόγο με αιτιολογία «την υπεράσπιση της ειρήνης, της αξιοπρέπειας, της ανεξικακίας, του αποκλεισμού του ρατσιστικού και βίαιου λόγου και της ρητορικής μίσους».

5 Όλες αυτές οι έννοιες είναι εύκαμπτες, δεν είναι αντικειμενικές, ό,τι είναι κακία για τόν έναν είναι καλοσύνη για τον άλλον, και δεν έχουν σαφείς ορισμούς πουθενά στόν κόσμο σε καμιά ανθρώπινη γλώσσα.

6 Επειδή ακριβώς η απονομή δικαιοσύνης είναι πολύπλοκο πράγμα, οι άνθρωποι και τα κράτη αναθέτουν στις δικαστικές αρχές να δικαζουν και να αποφασίζουν για όλα αυτά τα ζητήματα. Κάθε άλλο πρόσωπο ή Αρχή ασκεί καταχρηση εξουσίας κατά παράβαση του νόμου αν απονέμι δικαιοσύνη ή βάζει δικούς του όρους στήν εκφορά του λόγου.

7 Στήν περίπτωση του παρακάτω άρθρου μου για την Αγία Σοφία το facebook το κατέβασε, μετά από αναφορά κάποιων ελλήνων που κάνουν τη δουλειά της τουρκικης εξωτερικής πολιτικής αποφασίζοντας ότι παραβιάζει τους όρους της κοινότητας, για ρητορική μίσους, και μάλιστα με σχόλιο των επίσημων λογοκριτών χωροφυλάκων του -προφανώς τα Hellenic Hoaxes- όπου σαν αιτιολογία γράφουν ότι «εμφανίζει άλλους ως υπανθρώπους»!!!

8. Εδώ το facebook και η χωροφυλακή του έχουν υποπέσει στα εξής παραπτώματα:

α. Εξαφανίζουν από δημοσίευση τη γνώμη επώνυμου κι όλας αρθρογράφου χωρίς να του δίνουν το δικαίωμα της απολογίας, πράγμα βίαιο και καταχρηστικό.

β. Αυθαιρετούν επί του λογοκριμένου κειμένου, χρησιμοποιώντας όρους και έννοιες όπως «υπανθρώπους», τις οποίες ούτε χρησιμοποιεί ο αρθρογράφος, εγώ, ούτε εννοεί, ούτε εγκρίνει. Αποδεικνύοντας ότι οι λογοκριτές χωροφύλακες του facebook δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη προσόντα και την παιδεία για να κρίνουν ένα κείμενο και να καταλάβουν τις λέξεις και τις έννοιές τους. Με ποιό δικαίωμα και ποιά εξουσία και ποιό νόμο λογοκρίνουν μέσα στήν ελληνική επικράτεια;

γ. Οι λογοκριτές του facebook αποδεικνύουν ότι δεν έχουν ιδέα από Ιστορία κι έτσι δεν έχουν καν την ικανότητα να κρίνουν τι από αυτά που γράφεται στέκει και τι όχι. Δεδομένου ότι εγώ μπορώ να επιχειρηματολογήσω και να καταθέσω πλήθος ντοκουμέντων για τις σφαγές και τους διωγμούς που έχουν υποστεί υπό την οθωμανική και τουρκική κατοχή λαοί, όχι από τον τουρκικό στρατό και τη χωροφυλακή, αλλά από τον τουρκικό όχλο σε όλη την επικράτεια τόσο της αυτοκρατορίας όσο και της Τουρκίας. Με μαρτυρίες παθόντων και ξένων δυτικών. Σφαγές και διωγμούς, που κανένας λαός- όχι στρατός- στόν κόσμο δεν έχει κάμνει εναντίον άλλου λαού σε τέτοια έκταση και με τόση αγριότητα σε επανάληψη. Οι μαρτυρίες υπάρχουν. Για να μη μιλήσω για την πρωτοφανή καθημερινή, ενδοοικογενειακή, παρακρατική και κρατική βία.

9. Με όλα τα παραπάνω δεδομένα επαναλαμβάνω τη δημοσίευση του απαγορευμένου από το facebook άρθρου μου, επαναλαμβάνω την απαίτησή μου σαν ελεύθερος πολίτης να επιληφθεί η πολιτεία και οι δημοσιογραφικές οργανώσεις του κρίσιμου ζητήματος της παράνομης επέμβασης του facebook στήν έκφραση γνώμης των σχολιογράφων του και επιμένω ότι η βαρβαρότητα των Τούρκων είναι ακραία.

10. Τέλος, το facebook μπορεί να είναι ιδιωτική επιχείρηση που λειτουργεί με όρους, αλλά και οι εθνικές οδοί είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις, όπως και τα καζίνο, τα ιδιωτικά σχολεία, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, αλλά δεν επιτρέπεται να λειτουργούν κατά παράβαση των ελληνικών νόμων σε κανέναν τομέα τους.
Ακολουθεί το απαγορευμένο κείμενο:

Ούτε Αγία έχουμε, ούτε Σοφία.

Αφού οι Ελληνες έχουν αποκοπεί από τις ρίζες τους, Κνωσσό, Μυκήνες, Απέλλα, Ακρόπολη, Αγιά Σοφιά, με την αρρωστημένη δήθεν μαρξιστική υποκουλτούρα, που έχει εξοβελίσει την ιστορικά τεκμηριωμένη συνέχεια του έθνους τους από τα σχολεία και τα ΑΕΙ, κάθε βάρβαρος γείτονας μπορεί να τους φτύνει ανενόχλητος.

Και να τους φτύνει ο πιο απολίτιστος λαός του κόσμου, που στα 600 χρόνια παρουσίας στήν κατακτημένη περιοχή που ζεί δεν έχει παράξει ΟΥΤΕ ΕΝΑ δείγμα πολιτισμού, ζώντας στα αρχιτεκτονήματα των λαών που κατέσφαξε, αντιγράφοντάς τα, πλέκοντας, γνέθοντας, ζωγραφίζοντας αυτά που έκλεψε από τους αυτόχθονες και τους γείτονες που κατέσφαξε, και προσευχόμενος στα ακριβή αντίγραφα των ναών που εσύλησε. Παρουσιάζοντάς τα για δικά του.

Ο πιο βάρβαρος εν ζωή λαός του πλανήτη, που ζεί με τη βία και για τη βία σε βάρος όλων των γειτόνων και των αυτοχθόνων, που δεν έχει μάθει ποτέ τι θα πεί δημοκρατία και που ζεί σε μια διαρκή στρατοκρατική δικτατορία επί 600 χρόνια, αντιμετωπίζεται από τις δειλές, ανάξιες, φοβικές ελληνικές κυβερνήσεις σαν άκακο αρνί ή σαν γιγαντιαίος λύκος, ενώ δεν είναι παρά ένα συνονθύλευμα θρασύδειλων, που υποχωρεί τρέχοντας κάθε φορά που βρίσκει μπροστά του λαούς και στρατούς οργανωμένους και αποφασισμένους.

Ένας λαός μοναδικός που μισείται από όλους ανεξαιρέτως τους γείτονές του, από όλους τους Άραβες και από όλους τους ομόθρησκούς του πλήν Πακιστανών, Aζέρων, Τουρκμένων, που είναι ομοεθνείς του.

Αυτός ο λαός και οι ηγέτες του, που καταλαβαίνουν και σέβονται μόνο μία γλώσσα, αυτή της πυγμής, αντιμετωπίζονται ως φόβητρα από τις δειλές και ανάξιες ελληνικές κυβερνήσεις. Οι οποίες ξερριζώνουν τα ελληνόπαιδα από τις πατριωτικές τους ρίζες, υποτάσσοντας την παιδεία στα σχολεία και στα πανεπιστήμια σε ένα τυφλωμένο από φανατισμο, τάχα διεθνιστικό και έτσι ανιστόρητο καθηγητικό κατεστημένο, διδάσκοντας την ασυνέχεια του ελληνικού έθνους (με την Επιτροπή Αγγελοπούλου να ετοιμάζεται να εμφυσήσει αυτή την αρρωστίλα σε όλο το λαό) και κόβοντας τα Ομηρικά, τον Περικλή, την ελληνικότητα του Βυζαντίου από τη μετεπαναστατική Έλλάδα. Διδάσκοντας διαρκώς το φόβο του 1897 ως πρότυπο. Μάλιασε η γλώσσα τους μ αυτό.

Όλοι αυτοί δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να λειτουργούν σαν πέμπτη φάλαγγα στήν πολιτική και στα σχέδια της Άγκυρας. Που θέλει απέναντι έναν λαό ευνουχισμένο και αποβλακωμένο σε μιά νεοφιλελεύθερη και μαρξιστική ανθρωπολογική μάζα με αποκλειστικές αξίες τα λεφτουδάκια και την επιβιωσούλα. 

Γιατί και οι δυό αυτές απόψεις έχουν κοινή μήτρα. Κατάντημα προγόνων φτωχών, που είχαν την τιμή και την υπόληψη και την υπερηφάνεια πιο πάνω από την καλοπέραση.

Οι Έλληνες δεν απειλούνται από τα τουρκικά στίφη. Από τους Έλληνες κυβερνήτες τους και εκπαιδευτές τους απειλούνται. Δεν έχουν καμιά αξιοπρέπεια ως λαός με ιστορία και πολιτισμό πάνω από 4.000 χρόνια στη λεκάνη της Μεσογείου. Καμιά γνώση για τις ρίζες τους και τις υποχρεώσεις οπου εγείρουν αυτές οι ρίζες απέναντι στούς εαυτούς τους, τους άλλους λαούς της γής και τους γείτονες. Καμιά πυγμή και αξία.

Δέντρα χωρίς βαθειές ρίζες. Αυτό διδάσκονται ότι είναι, αλλά και να είναι, οι νεοέλληνες. Γιαυτό έχουν καταντήσει καρπαζοεισπράκτορες της εγχώριας, γειτονικής και διεθνούς σκηνής εδώ και δεκαετίες. Αναξιοπρεπείς και τρεμάμενοι από το φόβο τους. Ψάχνοντας να βρούν πώς θα κυκλοφορούν σκυμμένοι για να καταναλώνουν, αντί να περπατάνε όρθιοι μαχόμενοι σε κάθε πόλεμο. 

Επειδή η ζωή είναι ένας διαρκής πόλεμος. Και για μοναδικό βραβείο έχει την αυτοεκτίμηση, τη γενναιότητα και την αξιοπρέπεια. Που έχεις και που έχεις διδάξει.
Μ’ αυτά σε θάβουν οι δικοί σου. Αλλιώς, σε θάβουν οι άλλοι.

https://tetradisokairos.wordpress.com/

http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@