“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο αρχηγός του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg έφηβος ήταν αριστερός επαναστάτης..κατά του ΝΑΤΟ!



Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg ομολογεί ότι δεν υπήρξε πάντα υποστηρικτής της συμμαχίας που ηγείται σήμερα. Υπήρχαν φορές που ο έφηβος Jens απολάμβανε ένα τραγούδι κατά του ΝΑΤΟ γραμμένο σε ένα φυλλάδιο με μια εικόνα του σοβιετικού ηγέτη Βλαντιμίρ Λένιν.

“Τραγουδούσαμε το ρεφρέν, «Νορβηγία, Νορβηγία έξω από το ΝΑΤΟ». Ήταν επιτυχία”, ο Stoltenberg αστειεύτηκε με τους εργαζόμενους από τη Νεολαία Συνασπισμού (AUF), ανέφερε το ειδησεογραφικό δίκτυο NTB. Ο Επικεφαλής του NATO πρόσθεσε ότι τραγουδούσε τα τραγούδια κατά του ΝΑΤΟ από ένα “βιβλιαράκι με μια εικόνα του [Βλαντιμίρ] Λένιν στην πρώτη σελίδα.”

Picture 5


Ο Stoltenberg, 56 ετών, έκανε τις παρατηρήσεις του όταν αυτός και οι νέοι έφτασαν στο νησί Ουτόγια για την επαναλειτουργία της θερινής κατασκήνωσης του AUF. Η περιοχή έχει κλείσει από τότε που ο μαζικός δολοφόνος Άντερς Μπρέιβικ άνοιξε πυρ εκεί πίσω στο 2011, σκοτώνοντας τουλάχιστον 69 άτομα.

Τα τραγούδια κατά του ΝΑΤΟ τραγουδήθηκαν προφανώς, όταν ο παρών επικεφαλής του ΝΑΤΟ πέρασε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του στο στρατόπεδο Ουτόγια κάπου γύρω στο 1972-1974, όταν ήταν 13-15 ετών.




Ωστόσο, μεταξύ του 1985 και του 1989, όταν ο ίδιος ήταν ο ηγέτης του Συνασπισμού Εργατικής Νεολαίας, άλλαξε την «μελωδία» του και έγινε υποστηρικτής του ΝΑΤΟ.



Αυτό, μάλλον τον κάνει όχι και τόσο έμπιστο στους ανθρώπους που τον πίστεψαν και τον ακολούθησαν.

Προφανώς, μια «αγάπη» για τον Λένιν που μεγάλωσε στον Stoltenberg οφείλεται στην αδελφή του Καμίλα, η οποία ήταν μέλος της τότε μαρξιστικής-λενινιστικής ομάδας Κόκκινης Νεολαίας, η οποία εξακολουθεί να υπάρχει στη Νορβηγία. Μαζί με την Καμίλα πήρε μέρος σε διαδηλώσεις ενάντια στον πόλεμο των ΗΠΑ στο Βιετνάμ.


Μέχρι τη δεκαετία του 1990, ο Stoltenberg φέρεται να είχε στενούς δεσμούς με έναν σοβιετικό διπλωμάτη ο οποίος αποδείχθηκε ότι ήταν πράκτορας της KGB.

Τώρα ο Stoltenberg είναι ένας ενεργός υποστηρικτής του ΝΑΤΟ και πρόσφατα ανακοίνωσε ότι η συμμαχία σχεδιάζει να επεκτείνει τη Δύναμη της σε 40.000 στρατεύματα από τα τρέχοντα 13.000. Πιστεύει ότι η ισχυρή άμυνα είναι προϋπόθεση για το διάλογο με τη Ρωσία.

Εμείς βέβαια, πιστεύουμε ότι όλοι μπορούν να υποδυθούν τους ”επαναστάτες” μέχρι το χρήμα και η εξουσία να τους χτυπήσουν την πόρτα.

Πηγή: https://www.offtherecord.net.gr

http://www.rt.com/news/311840-nato-chief-lenin-songs/

Comments