“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Δικό του εμβόλιο κορωνοϊού δοκιμάζει ο Αμερικανικός Στρατός

http://www.vfp143.org/lit/LIFE-%20Tiny%20Victims%20of%20Desert%20Storm_FLIER_(9of11).pdf

Δικό του εμβόλιο κορωνοϊού δοκιμάζει ο Αμερικανικός Στρατός


"SpFN" ονομάζεται το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που έχει εξελίξει το Ερευνητικό Κέντρο Walter Reed του Αμερικανικού Στρατού, το οποίο μάλιστα ξεκίνησε κλινικές δοκιμές την Τρίτη. Το εμβόλιο φέρεται να μπορεί να αντιμετωπίζει και τις μεταλλάξεις του ιού, αλλά και γενικότερα να δρα κατά της οικογένειας των κορωνοϊών καθώς η σχετική έρευνα για την αντιμετώπιση τους έχει βάθος χρόνων. Η πρώτη κλινική δοκιμή (Phase 1) περιλαμβάνει 72 ενήλικες και έχει τυπικά δηλωθεί πως προβλέπει την ολοκλήρωση της εντός 18 μηνών, αν και οι αντίστοιχες έρευνες για άλλα εμβόλια έχουν ολοκληρωθεί σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα.

https://www.ptisidiastima.com/us-army-tests-own-corona-vacc/

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: "SpFN" ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ Placebo "ΕΜΒΟΛΙΟ" ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ Ε.Δ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΜΕΛΩΝ, ΠΟΥ ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ ΟΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΙΟ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ Ε.Δ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

Υ.Γ: ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ/ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ. ΔΙΑΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

Comments