@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

10.4.21

Δικό του εμβόλιο κορωνοϊού δοκιμάζει ο Αμερικανικός Στρατός

http://www.vfp143.org/lit/LIFE-%20Tiny%20Victims%20of%20Desert%20Storm_FLIER_(9of11).pdf

Δικό του εμβόλιο κορωνοϊού δοκιμάζει ο Αμερικανικός Στρατός


"SpFN" ονομάζεται το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που έχει εξελίξει το Ερευνητικό Κέντρο Walter Reed του Αμερικανικού Στρατού, το οποίο μάλιστα ξεκίνησε κλινικές δοκιμές την Τρίτη. Το εμβόλιο φέρεται να μπορεί να αντιμετωπίζει και τις μεταλλάξεις του ιού, αλλά και γενικότερα να δρα κατά της οικογένειας των κορωνοϊών καθώς η σχετική έρευνα για την αντιμετώπιση τους έχει βάθος χρόνων. Η πρώτη κλινική δοκιμή (Phase 1) περιλαμβάνει 72 ενήλικες και έχει τυπικά δηλωθεί πως προβλέπει την ολοκλήρωση της εντός 18 μηνών, αν και οι αντίστοιχες έρευνες για άλλα εμβόλια έχουν ολοκληρωθεί σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα.

https://www.ptisidiastima.com/us-army-tests-own-corona-vacc/

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: "SpFN" ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ Placebo "ΕΜΒΟΛΙΟ" ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ Ε.Δ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΜΕΛΩΝ, ΠΟΥ ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ ΟΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΙΟ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ Ε.Δ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

Υ.Γ: ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ/ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ. ΔΙΑΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.