@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

8.4.21

Πρωθυπουργός του Πακιστάν: ¨Οι γυναίκες είναι υπεύθυνες για τους βιασμούς¨!


Σάπιζε Στο Ξύλο Την Ερωμένη Του, Live, Σε Βιντεοκλήση Με Την Σύζυγό Του Να Δίνει ΟδηγίεςΟ πρωθυπουργός του Πακιστάν Ιμράν Χαν δήλωσε πως οι γυναίκες είναι υπεύθυνες για τους αυξανόμενους βιασμούς στον κόσμο. Οι δηλώσεις του Χαν που κατηγόρησε τον τρόπο ντυσίματος των γυναικών, προκάλεσαν οργή.

Ο Χαν σχολίασε πως τα ρούχα των γυναικών είναι “προκλητικά” και πρόσθεσε πως για να αποφευχθεί ” η αποπλάνηση των ανδρών” , οι γυναίκες πρέπει να “σκεπάζονται” και να κρύβουν τις γραμμές του σώματός τους. Ο Χαν δήλωσε πως για τους βιασμούς υπεύθυνοι δεν είναι οι άντρες, αλλά οι γυναίκες που δεν φοράνε πέπλο.

8/4/2021

Σχ. : Μην ανησυχείτε φυσικά για αυτούς που έχουν έρθει από εκεί στην Ελλάδα.

Εμείς είμαστε σίγουροι πως όλοι τους σέβονται απόλυτα τις γυναίκες…

Tags: meydan1.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.