@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

15.11.20

ΑΛΒΑΝΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, BND, MIT, ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 300 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ

 Ο υπόκοσμος στην Τουρκία, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, διαχωρίζεται στην κλασική μαφία, που αποτελείται από οργανώσεις που ασχολούνται αποκλειστικά με το εμπόριο όπλων, χρυσού, ναρκωτικών, τη λαθρομετανάστευση και την πλαστογράφηση διαβατηρίων, καθώς και σε ομάδες με πολιτικά, κυρίως, κίνητρα, που έχουν ως κύρια πηγή χρηματοδότησης των δραστηριοτήτων τους το εμπόριο ναρκωτικών. 

Παρόμοια ομάδα είναι οι «Γκρίζοι Λύκοι», που διατηρούν σημαντικές διασυνδέσεις στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ολλανδία. Τα περισσότερα εργαστήρια ηρωίνης έχουν εντοπισθεί στην Ανατολική Τουρκία, κοντά στα σύνορα με το Ιράν, ενώ, εσχάτως, αυξάνεται ραγδαία και ο αριθμός τους στην Κωνσταντινούπολη, στην περιοχή του Μαρμαρά. 

Παράλληλα, όμως, τελευταία παρατηρείται και μια στροφή στη δράση των εγκληματικών οργανώσεων στην Τουρκία που συνεργάζονται με διεθνή κυκλώματα, με σκοπό την ανταλλαγή ηρωίνης με κοκαΐνη που προορίζεται για την κάλυψη των αναγκών της ολοένα αυξανόμενης εσωτερικής αγοράς.

Τα Σκόπια κέντρο ηρωίνης της τάξης των 300 δισεκατομμυρίων δολλαρίων!…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.