“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ "ΣΚΡΑΠ"; ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Η Διεθνής Κομμουνιστική Ατζέντα του Στάλιν


Douglas Dietrich (D.D): Οι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται πόσο πλεονεκτική ήταν η θέση του Τρίτου Ράιχ στο τέλος του πολέμου.

Ο Πρόεδρος Ρούσβελτ είχε πεθάνει μυστηριωδώς και ουσιαστικά, σύμφωνα με τα έγγραφα που είδα υπάρχουν σοβαρότατες υπόνοιες ότι δολοφονήθηκε από πράκτορες του Άξονα. Ο Τρούμαν ανέλαβε την Προεδρία τον Απρίλιο του 1945 και, ύστερα, τον Ιούλιο, ο Τσόρτσιλ καταψηφίστηκε.

Η αλήθεια είναι ότι το 1945 ο Στάλιν, που είχε τεράστιο επιρροή και στις ΗΠΑ και στη Μεγάλη Βρετανία, έδωσε εντολή στους αρχηγούς των εργατικών συνδικάτων του Εργατικού Κόμματος να διώξουν τον Τσόρτσιλ.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι Εργατικοί θεωρούνταν κάτι ανάλογο με εκείνο που στη Βρετανία αποκαλούσαν «κομμουνιστές». 

Αυτοί ήταν οι σκληροπυρηνικοί συνδικαλιστές.

Για να σου δείξω πόση επιρροή είχε ο Στάλιν, θα σου δώσω ένα παράδειγμα.

Η εισβολή του Στάλιν στη Φινλανδία το 1939 ήταν ένα από τα γεγονότα που ξεκίνησαν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Το Σουηδικό Ναζιστικό Κόμμα έστειλε πιλότους μαχητικών αεροπλάνων να πολεμήσουν τους Σοβιετικούς στη Φινλανδία. Οι Γερμανοί έστειλαν στρατιωτικές μονάδες και ήταν πια ένας διεθνής πόλεμος ενάντια στην εισβολή των Σοβιετικών Μπολσεβίκων.


Σχόλιο: Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ έκαναν το ΣΑΜΠΟΤΑΖ στις γραμμές του Ελληνικού Στρατού και από αυτό επήλθε η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και η γενοκτονία της ΣΜΥΡΝΗΣ!...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
"ἉΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ"
ΣΤΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γ. ΑΫΦΑΝΤΗΣ


Ένα από τα πιο αποτελεσματικά όπλα ήταν το Brewster Buffalo, ένα μαχητικό αεροπλάνο κατασκευασμένο στις ΗΠΑ, που οι Φινλανδοί είχαν αγοράσει από τους Αμερικανούς. 

Το Brewster Buffalo κατέρριψε τόσο πολλά σοβιετικά αεροπλάνα, ώστε ο ΕΒΡΑΙΟΣ Στάλιν έδωσε εντολή σε όλα τα εργατικά συνδικάτα των ΗΠΑ, που ήταν πολύ φιλικά προσκείμενα στο δόγμα του Σοβιετικού Κομμουνισμού, να σαμποτάρουν όλα τα Brewster Buffalo στη γραμμή συναρμολόγησης.

Ένα χρόνο μετά την εντολή αυτή του Στάλιν, οι Ιάπωνες επιτέθηκαν στο Περλ Χάρμπορ το 1941 και ύστερα συνέχισαν με επιθέσεις στο Χονγκ Κονγκ, τη Σιγκαπούρη και τις Φιλιππίνες.

Σε όλα τα μέρη που επιτίθεντο οι Ιάπωνες, τα αμερικανικά Brewster Buffalo έπεφταν στη διάρκεια της πτήσης, γιατί τα είχαν σαμποτάρει στις ίδιες τις γραμμές συναρμολόγησης τους.

Τόσο μεγάλη επιρροή είχε ο ΕΒΡΑΙΟΣ Στάλιν στα άλλα έθνη, ακριβώς λόγω αυτής της διεθνούς κομμουνιστικής ανταρσίας.

Στο τέλος αυτών των δυναμικών εχθροπραξιών στην ηπειρωτική Ευρώπη, το 1945, ο ΕΒΡΑΙΟΣ Στάλιν έδωσε εντολή στους Εργατικούς στη Βρετανία «Δεν χρειάζομαι πια τον Τσόρτσιλ στην πρωθυπουργία και τον θεωρώ απειλή».

Ήταν πεπεισμένος ότι ο Τσόρτσιλ είχε δηλητηριάσει τον Ρούσβελτ. Ο Τσόρτσιλ υπέστη μια σαρωτική εκλογική ήττα. Αυτό συνέβη μετά τη γενική κατάπαυση πυρός στην Ευρώπη τον Μάιο του 1945, ακριβώς την εποχή που η Βρετανία έστρεφε τις δυνάμεις της προς μία εισβολή στο Χονγκ Κονγκ και τη Σιγκαπούρη.

http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2012/12/blog-post_6114.html
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments