@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

6.8.21

Το Υπ. Εθνικής Άμυνας διαθέτει δυνάμεις, αλλά η Πολιτική Προστασία δεν τις χρησιμοποιεί!


ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ “ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑ…”


Γιατί η καμμένη γη είναι μέρος της Δεξίωσης του Προεδρικού ΜεγάρουΝα κηρυχθεί η Ελλάδα σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης! 

Ποιός και γιατί αρνείται να χρησιμοποιήσει το Μηχανικό του Στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών και για τη σωτηρία της χώρας, που δέχεται ‘ασύμμετρη επίθεση’Το Υπ. Εθνικής Άμυνας διαθέτει δυνάμεις, αλλά η Πολιτική Προστασία δεν τις χρησιμοποιεί!

Ενώ η Ελλάδα και η πρωτεύουσά της έχουν γίνει στόχος μιας ‘ασύμμετρης επίθεσης’, με τις φλόγες να απειλούν να κάψουν όλη τη Βόρεια Αττική και τη Βόρεια Αθήνα, σκοτώνοντας ανθρώπους, καταστρέφοντας περιουσίες και διαλύοντας υποδομές του Ελληνικού Κράτους, η Κυβέρνηση -για λόγους που δεν μπορεί να καταλάβει κανείς- αρνείται, μέχρι τώρα, να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης! Και να χρησιμοποιήσει άμεσα τις Ένοπλες Δυνάμεις και ιδιαίτερα το Μηχανικό του Στρατού Ξηράς για να βοηθήσουν τις άλλες δυνάμεις για την ανάσχεση των πυρκαγιών και τη σωτηρία της χώρας, που υφίσταται μία τεράστια και ανυπολόγιστη ανθρωπιστική, υγειονομική, περιβαλλοντική και οικονομική καταστροφή!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του europost.gr, που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με απόφαση του Υπουργού Νίκου Παναγιωτόπουλου, είναι έτοιμο να διαθέσει τις απαραίτητες δυνάμεις, τα ειδικά μηχανήματα και το εξειδικευμένο μόνιμο προσωπικό, για να ανοίξουν αντιπυρικές ζώνες και να διασώσουν τη χώρα από την πύρινη Λαίλαπα, που εξελίσσεται σε Εθνική Απειλή! 

Παρόλα αυτά και ενώ οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε άμεση ετοιμότητα, η Πολιτική Προστασία αρνείται να χρησιμοποιήσει τη βοήθειά τους, παρόλο που γνωρίζει ότι μόνον έτσι θα σταματήσει η καταστροφή και θα αποφευχθούν τα χειρότερα!

Λόγω της κρισιμότητας των επομένων ωρών, το europost.gr καλεί προσωπικά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να χρησιμοποιήσει κατά τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο το πλέον οργανωμένο, πειθαρχημένο και αποτελεσματικό κομμάτι της Κρατικής Μηχανής, που είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@