“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η Εβραία Κομμουνίστρια Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Το ολοκαύτωμα της Νάουσας και η Μάγδα Φύσσα - Πως οι εβραίοι έσφαζαν τους Έλληνες

Απίστευτες εικόνες στο Προεδρικό Μέγαρο! Η πρόεδρος έβγαλε τις σημαίες, αλλά έβαλε…


Έβαλε μαξιλάρι με την φάτσα της στον καναπέ!

Δεν είναι τυχαίο ότι η εμπιστοσύνη των πολιτών σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, στον θεσμό της προεδρίας της δημοκρατίας είναι στο ναδίρ, ενώ για την δημοφιλία της προέδρου, τα αποτελέσματα πλέον δεν δημοσιοποιούνται.

Η Κ. Σακελλαροπούλου, ελέω Γεραπετρίτη και διαπλοκής Πρόεδρος, έδειξε τις «προθέσεις» της από την πρώτη στιγμή. Ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, επέλεξε το προεδρικό ως …κατοικία της, σε αντίθεση με όσα έκαναν οι τελευταίοι προκάτοχοί της. Μαζί φυσικά με όλα τα κομφόρ. Τον σεφ που τον είχε να μαγειρεύει για την ίδια και τον σύντροφο της και άλλα τραγελαφικά, την ώρα που η Ελλάδα περνούσε δύσκολες ώρες.

Εννοείται ότι δεν λησμόνησε να προσβάλλει βάναυσα το Δημόσιο αίσθημα με την αφαίρεση του θυρεού και των σημαιών από τα εμβληματικά σημεία που τα διατηρούσε ο προκάτοχός της. Η απέχθεια που επέδειξε απέναντι στην Ορθοδοξία και τον εθνικό ύμνο ήταν εξίσου χαρακτηριστικά δείγματα συμπεριφοράς.


Άφαντες οι σημαίες!

Έφτασε μάλιστα στο σημείο, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, να ψεύδεται και να διαδίδει fake news εις βάρος πολιτικού αρχηγού αλλά και του ίδιου του Έλληνα ΥΠΕΞ!

Εκεί λοιπόν που νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα από την κυρία πρόεδρο, ήρθε και το κερασάκι…

Η κυρία πρόεδρος λοιπόν, στον καναπέ του προεδρικού, εκεί που γίνονται οι επίσημες συναντήσεις και αστράφτουν τα Φλας των φωτογράφων, έχει τοποθετήσει ένα άσχετο μαξιλάρι με το πρόσωπο της! Όχι, δεν είναι μοντάζ, η φωτογραφία είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Μην αναρωτιέστε λοιπόν γιατί ακόμα και στην πλέον εμβληματική εορτή της νεότερης ιστορίας, αυτή των 200 ετών από την εθνεγερσία, δεν επισκέφτηκε την κυρία πρόεδρο ούτε ένας αρχηγός κράτους! Διότι οι ξένοι δυστυχώς, είναι σοβαροί…

Σε αντίθεση με τους δικούς μας, που για να βγάλουν και υποχρεώσεις, μετέτρεψαν ακόμα και το πολίτευμα σε «πάρτυ».

Comments