@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

18.9.21

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ

 Του το επέβαλε η εβραϊκή αίρεση (ντονμές) στην οποία ανήκε.....

Πρέπει να αναλύσουμε τα παρακάτω στοιχεία για να μπορέσουμε να συνθέσουμε τις γενοκτονίες και τα κίνητρά τους. 


1...Η επανάσταση των νεοτούρκων ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη.

2...Στην Θεσσαλονίκη ζούσε η πλειοψηφία των Ντονμέδων οι οποίοι είναι μουσουλμάνοι φανερά αλλά φανατικοί εβραίοι μυστικά

3...το κίνημα των νεοτούρκων ξεπήδησε από ιταλικές μασονικές στοές με πλειοψηφία μελών εβραίους των οποίων ηγούντο και εβραίοι ιταλικής υπηκοότητος (π.χ. Καρασό). 

4...Τότε ήταν τα χρόνια οργάνωσης του μοντέρνου σιωνιστικού κινήματος, το οποίο ξεκίνησε τυπικά και φανερά ο Θεόδωρος Χέρτζλ το 1896 και του οποίου η μητέρα κατήγετο εκ Θεσσαλονίκης.....Επίσης ποιός ο ρόλος της φίλης του ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ, και αν, τον κατεύθυνε στο στέκι των δεξιών για να παρακολουθήσει δήθεν έναν αγώνα ποδοσφαίρου; 

Όταν το πολιτικό καθεστώς της χώρας κινδυνεύει, αρχίζει να ρέει το αίμα. 

Δολοφονία Φύσσα, εμπρησμός στην Μαρφίν και τώρα, δολοφονική απόπειρα κατά του Στέφανου Χίου.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ KAI Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Ο Σαμαράς βάζει έναν ψυχίατρο στο κυβερνητικό... τρελοκομείο

Στριμώχνονται στο επιτελείο του Πρωθυπουργού το οποίο μεγαλώνει όσο αυξάνονται τα προβλήματα. Στο επιτελείο πρόσθεσαν λοιπόν μια νέα καρέκλα για τον ψυχίατρο Δημήτρη Βαρτζόπουλο, εκ Θεσσαλονίκης, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη γενικού γραμματέα του Πρωθυπουργού. Σε αυτό το κλίμα, ένας ψυχίατρος είναι ό,τι χρειάζεται.

Τη θέση αυτή επί Γιώργου Παπανδρέου κατείχε η Ρεγγίνα Βάρτζελη, η οποία αναδείχθηκε σε μυστικοσύμβουλο του πρώην Πρωθυπουργού με απεριόριστες αρμοδιότητες, φευ ! Ο κ. Βαρτζόπουλος έρχεται λοιπόν να προστεθεί ανάμεσα στον Τάκη Μπαλτάκο, γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, και στον Δημήτρη Σταμάτη, υπουργό Επικρατείας και εκ των στενοτέρων συνεργατών του Πρωθυπουργού.

Ο κ. Βαρτζόπουλος είχε αναλάβει υφυπουργός Υγείας στην κυβέρνηση Πικραμένου και τώρα αναλαμβάνει ειδικός σύμβουλος στον πρωθυπουργό και προϊστάμενος του γραφείου «ειδικών υποθέσεων».

Ο κ. Βαρτζόπουλος, ως γερμανομαθής (έχει άλλωστε και Γερμανίδα σύζυγο) θα συνεργάζεται απευθείας με τον Χορστ Ράιχενμπαχ, που είναι επικεφαλής της Task Force, παρακολουθώντας το έργο της κυβέρνησης και προσφέροντας τεχνογνωσία σε μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα και πολιτικές αποφάσεις, κυρίως σε ό,τι αφορά την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης.

Ο νέος σύμβουλος θα εγκατασταθεί όχι στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά στο Μέγαρο Σταθάτου, λένε καλά πληροφορημένες πηγές.

Ο κ. Βαρτζόπουλος, που φερόταν ενοχλημένος που δεν πήρε θέση υπουργού ή έστω υφυπουργού Υγείας στην κυβέρνηση, δεν δέχτηκε την πρόταση να αναλάβει γενικός γραμματέας στο υπουργείο υγείας ούτε πρόεδρος στον ΕΟΠΥΥ.

Ετσι, ο κ. Βαρτζόπουλος αναμένεται να είναι το τέταρτο πρόσωπο από τη Θεσσαλονίκη που αναλαμβάνει κρίσιμο ρόλο από πλευράς ΝΔ, μετά τον ειδικό γραμματέα, Αντώνη Οικονόμου και τους γενικούς γραμματείς, Στράτο Σιμόπουλο και Παναγιώτη Κοκκόρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.