@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ - ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ

16.9.21

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΜΕΛΒΟΥΤ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ


Ο Τούρκος βουλευτής Μεβλούτ Τσαβούσογλου είναι ο νέος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, αντικαθιστώντας τον σοσιαλιστή Ισπανό Λουίς Μαρία ντε Πουίγκ.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ένας βουλευτής της Τουρκίας αναλαμβάνει αυτό το ευρωπαϊκό αξίωμα, ενώ ο κ. Τσαβούσογλου χαριτολογώντας δήλωσε ότι «είμαι επίσης ο πιο νέος και ο πιο φαλακρός».

Ο κ. Τσαβούσογλου, ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό μέλος του τουρκικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), και από το 2007 προεδρεύει της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας της Τουρκίας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, θα μείνει στη θέση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για δύο χρόνια.

Στην πρώτη του ομιλία, ως πρόεδρος του Συμβουλίου, ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σεισμού στην Αϊτή και στη συνέχεια καταδίκασε την τρομοκρατία.

«Αισθανόμαστε περισσότερο Ευρωπαίοι από ποτέ», κατέληξε ο νέος πρόεδρος.

Ο κύριος δεξιά στην φωτογραφία μαζί με τους Robert Barry, Pia Christmas-Moller είναι ο Τσαβούσογλου στα Σκόπια… (16.06.2008)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@