@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

15.10.21

ΕΜΒΟΛΙΑ: Τέλος στην καριέρα του και ίσως και στη ζωή του έβαλε το ΕΜΒΟΛΙΟ σε παίκτη του NBA


Η ομοσπονδία, του είπε να σιωπήσει. Παίκτης του ΝΒΑ χάνει την σεζόν από τις παρενέργειες του εμβολίουΟ Μπράντον Γκούντγουιν, παίκτης του ΝΒΑ με τους Ατλάντα Χοκς, παραδέχτηκε πρόσφατα ότι έπαθε θρόμβους αίματος από το εμβόλιο COVID, γεγονός που έβαλε τέλος στη σεζόν του και πιθανώς στην καριέρα του.

Ο Γκούντγουιν δήλωσε ότι το ΝΒΑ του είπε να το κρατήσει μυστικό.

Ο Μπράντον Γκούντγουιν δήλωσε: “Αρρώστησα και δεν συνήλθα ποτέ από αυτό. Πάντα είχα πόνους στην πλάτη. Ήμουν πολύ κουρασμένος στα παιχνίδια. Ήμουν τόσο κουρασμένος. Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να τρέξω στο γήπεδο. Η πλάτη μου πονούσε. Η πλάτη μου άρχισε να πονάει πολύ. Τότε, είπα, “Εντάξει. Πρέπει να πάω στο γιατρό. Τότε ανακάλυψα ότι είχα θρόμβους αίματος. Όλα αυτά μέσα σε ένα μήνα”.

Ο Γκούντγουιν είναι σίγουρος ότι ήταν από το εμβόλιο COVID: “”Μέχρι τότε ήμουν καλά. Ήμουν μια χαρά μέχρι να κάνω το εμβόλιο, ήμουν μια χαρά. Οι άνθρωποι προσπαθούν να σας πουν: ‘Όχι, δε φταίει το εμβόλιο. Πώς το ξέρεις; Δεν το ξέρεις. Ναι, το εμβόλιο τερμάτισε τη σεζόν μου. Χίλια τοις εκατό”.

Η ιστορία του αποκρύπτεται από το NBA και τα μέσα ενημέρωσης . Προτιμούν να λένε ψέματα στο αμερικανικό κοινό και να βλέπουν τη ζωή και την αφοσίωση ενός ανθρώπου να καταστρέφονται παρά να μιλήσουν ενάντια σε αυτά τα επικίνδυνα εμβόλια.

Πηγή: TGP

The Flag Report

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.