“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο Αλέξης Τσίπρας στο πλευρό του Αθανασίου Πλεύρη

Ο Εβραίος Τσίπρας, ο οποίος μίλησε για κουλτούρα εμβολίου την οποία πρέπει να αποκτήσουν οι Έλληνες πολίτες.... ΟΧΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.... 

Και εναντίον των εξαθλιωμένων από τη φτώχια 7.000 υγειονομικών


Μετά από 40.000 νεκρούς εξαιτίας μίας κατασκευασμένης πανδημίας έρχεται η ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ να μας επαναβεβαιώσει το πραγματικό πρόσωπο του κ. Τσίπρα: «Η οποιαδήποτε προσωπική στοχοποίηση πολιτικών προσώπων, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υπουργού Υγείας, είναι πράξη απαράδεκτη. Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με αυτές τις πρακτικές τις οποίες ακόμα και σήμερα η ΝΔ αρνείται να καταδικάσει».

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι αι ημέτεραι δυνάμεις θα αναδείξουν πλέον την καθηγήτρια Περιστέρα σε νέα Ελένη Αρβελέρ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η οποιαδήποτε προσωπική στοχοποίηση πολιτικών προσώπων, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υπουργού Υγείας, είναι πράξη απαράδεκτη.

Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με αυτές τις πρακτικές τις οποίες ακόμα και σήμερα η ΝΔ αρνείται να καταδικάσει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο>


Ακου Θανούλη,

Πάνω από 40.000 Ελληνικές οικογένειες περιμένουν κάποιον δικό τους που δεν θα επιστρέψει ποτέ στο σπίτι.

Χιλιάδες από αυτές τις σκιές που σαλεύουν στο αιώνιο σκοτάδι έχουν και τη δική σας υπογραφή. 

Της οικογένειας Πλεύρη-δια μέσω της υποχρεωτικότητας και των απολύσεων.

By Τhe Wrong Man

30.000 και πλέον είναι οι νεκροί ενός κατασκευασμένου ιού COVID-19 o οποίος προαναγγέλθηκε και κατασκευάστηκε για να ελεγχθούν τα βιομετρικά δεδομένα των ανθρώπων μέσω των επίσης προκατασκευασμένων εμβολίων. Εκτός από τους 30.000 νεκρούς του προκατασκευασμένου ιού έχουμε και 10.000 νεκρούς από τις παρενέργειες των άθλιων εμβολίων τα έγγραφα της αδειοδότησης των οποίων η Pfizer επιχείρησε να τα κρατήσει σε εμπάργκο για 90 χρόνια αλλά χάρη στον νεαρό Εβραίο δικηγόρο της Νέας Υόρκης Aaron Siri (ο θαυμασμός μου και η αγάπη μου στον Εβραικό λαό είναι δεδομένα) τα έγγραφα με τις θανατηφόρες παρενέργειες των εμβολίων της που η ίδια αναγκάσθηκε να καταγράψει άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Θα ακολουθούσε ο επίσης Εβραϊκής καταγωγής σπουδαίος καθηγητής του Columbia University, Jeffrey Sachs, ο οποίος επίσης μίλησε για κατασκευασμένο ιό COVID-19.

Συμμετοχή στο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας έχουν και δήθεν κορυφαίοι Έλληνες επιστήμονες οι οποίοι έσπευσαν ήδη από τον Ιανουάριο του 2020 να υπογράψουν έρευνα για την δήθεν φυσική προέλευση του ιού. Ένας από αυτούς ενέπλεξε και τον αθώο αρχικά Κυριάκο στο έγκλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη.


O νεαρός Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri που μετά από δικαστική αγώνα ανάγκασε τον FDA να δημοσιοποιεί τις πρώτες σελίδες από τα 400.000 έγγραφα που η PFIZER επιχείρησε να διατηρήσει σε εμπάργκο για 90 χρόνια!

Ο Έλληνας πρωθυπουργός σε ένα από τα διαγγέλματά του είπε ότι το εμβόλιο είναι το κατά κεφαλήν χρέος του Έλληνα υπονοώντας και το χρέος των 400 δις της χώρας μας. Αλλά πέρα από το ελληνικό και το παγκόσμιο χρέος των 400 τρις ήταν οι νοσηροί εγκέφαλοι που κατέστρωσαν το σχέδιο του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού διά μέσω της κατασκευασμένης πανδημίας.

Ο Κυριάκος λοιπόν αιφνιδιασμένος και έντρομος άρχισε να ακολουθεί τις οδηγίες. Κι εάν ο σημερινός Έλληνας πρωθυπουργός είχε αρχικά άγνοια του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Τσίπρας, ο οποίος μίλησε για κουλτούρα εμβολίου την οποία πρέπει αν αποκτήσουν οι Έλληνες πολίτες, από που δέχθηκε ταχύρρυθμα μαθήματα; 

Για τον ανύπαρκτο Ανδρουλάκη έχουμε ήδη κάνει τις επισημάνσεις μας.


O επίσης Εβραικής καταγωγής καθηγητής του Columbia University, Jeffrey Sachs μίλησε για κατασκευασμένο ιό COVID-19


O νεαρός Θάνος Πλεύρης σε δράση την ώρα που η συγχωρεμένη μητέρα του έκανε συλλογή από ακίνητα

Το άθλιο σχέδιο του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού υπηρετήθηκε μέσα από την τρομολαγνεία συγκεκριμένων ΜΜΕ.

Εσείς λοιπόν κ. Πλεύρη που χθες βράδι δηλώσατε ανήσυχος για την οικογένειά σας η οποία ποτέ δεν θα πεινάσει ακόμη και εάν χρειαστεί να εκποιήσει τα 32 ακίνητα που κληρονομήσατε από τη μητέρα σας, η οποία όταν εσείς κυκλοφορούσατε (παρέα με τον Βορίδη) με τσεκούρια εκείνη συγκέντρωνε ακίνητα (το διαχρονικό πάθος του Έλληνα) παρότι ο εντολέας σας υποστηρίζει ότι δεν θα μας ανήκει τίποτε και θα είμαστε ευτυχείς-γύρευε τι είδους μεθαδόνη εμπεριέχουν (ανάμεσα στα άλλα) τα σκευάσματά τους-θα πρέπει να αναλογισθείτε πως ζούνε οι οικογένειες των υγειονομικών που απολύσατε για να δείξετε τους βαθμούς της θανάσιμης υπακοή σας.

Είναι οι ίδιοι οι ΣΡΖ βουλευτές που λέγαν ότι οι φασαρίες των ”κίτρινων γιλέκων” στην Γαλλία ήταν η προσωποποίηση της Δημοκρατίας; 

Τώρα στηρίζουν #Πλευρη με 7500 υγειονομικούς χωρίς τροφή απ τον περασμένο Σεπτέμβρη; Σε ποιά βιβλία της Αριστερής ιδεολογίας είναι γραμμένο αυτό; pic.twitter.com/PHBvXoUYIv

— Tetsui (@Tetsui_Ja) June 28, 2022

ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΤΙ; ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ = ΕΝΑ!..

Λοιπόν έχουμε 40.000 ελληνικές οικογένειες που περιμένουν ένα μέλος τους που δεν θα επιστρέψει ποτέ στο σπίτι.

Χιλιάδες από αυτές τις απώλειες κουβαλάνε τη σφραγίδα του τρόμου και της υποχρεωτικότητας που φέρνει και τη δική σας υπογραφή κι αυτό μάλιστα τη στιγμή που ο Ένας είχε μιλήσει για “παραστράτημα-εκτροπή” και είχε ζητήσει πολύ νωρίς να σταματήσει όλο αυτό…

Comments