“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο λαθρομετανάστης Πακιστανός είχε τέσσερις ταυτότητες!...



ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ -Περιθάλπουμε 6.000 λαθρομετανάστες με Aids

)))###(((

Αυτές είναι οι 4 ταυτότητες του Πακιστανού που σκότωσε την 17χρονη Νικολέτα – Ξεγέλασε τους αστυνομικούς


Έκθετες οι ελληνικές αρχές

Με 4 διαφορετικές ταυτότητες κυκλοφορούσε ο Πακιστανός που έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την 17χρονη Νικολέτα, μέσα στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι.

Στην πρώτη ταυτότητα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, ο οποίος κατάφερε να ξεγελάσει τις Αρχές, αναγράφεται ημερομηνία γέννησης τις 23 Ιουλίου 2001.



Στη δεύτερη ταυτότητα που βρέθηκε στην κατοχή του, εμφανίζεται με άλλο τα στοιχεία του είναι διαφορετικά, καθώς εμφανίζεται με άλλο όνομα και ημερομηνία γέννησης 01/01/1999.



Στην τρίτη ταυτότητα έχει το ονοματεπώνυμο της πρώτης, αλλάζει αλλά εμφανίζεται με ημερομηνία γέννησης σε 01/01/1999.



Τέλος, στην τέταρτη δήλωσή του στις ελληνικές Αρχές διατήρησε το ίδιο ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και ημερομηνία γέννησης και άλλαξε μόνο το μητρώνυμο.



Όπως αποκαλύφθηκε, ο Πακιστανός δολοφόνος έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές καθώς ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις ναρκωτικών και σε αιματηρά επεισόδια. Στην ΕΛ.ΑΣ. ωστόσο, παρουσιαζόταν με διαφορετικό όνομα, κάθε φορά που έπεφτε στα χέρια των αστυνομικών.

Στο σύστημα της ΕΛ.ΑΣ. ο κατηγορούμενος έχει καταχωρηθεί με δύο διαφορετικά ονόματα, τρία διαφορετικά επίθετα, τρία διαφορετικά πατρώνυμα και τέσσερα διαφορετικά μητρώνυμα. Αντίστοιχα, ο ίδιος δήλωσε και διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης.



Σημειώνεται ότι η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει απαντήσει ακόμα στο ερώτημα-«φωτιά» για το καθεστώς κάτω από το οποίο διέμενε στην Ελλάδα ο Πακιστανός. Αν δηλαδή είχε άσυλο πρόσφυγα ή είχε ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα και πότε ή αν διέμενε στην χώρα με άδεια εργασίας ή αν του είχε δοθεί προθεσμία να εγκαταλείψει την χώρα ως ανεπιθύμητος αλλοδαπός.
«Εγώ την σκότωσα»

Ο δράστης ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε την 17χρονη και ότι είχε σκοπό να διαφύγει: «Εγώ την σκότωσα. Έκλεισα με τα χέρια μου το στόμα και τη μύτη της. Δεν είχα σκοπό να παραδοθώ. Μετά τη δολοφονία, μάζεψα τα πράγματά μου και ήθελα να φύγω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από την Ελλάδα», είπε στις αρχές.

Πώς κατάφερε να διαφύγει

Ο κατηγορούμενος φέρεται να επικοινώνησε με συγγενή του στον οποίο είχε πει ότι θα έφευγε από την Αθήνα. Ο δράστης βρέθηκε με φιλικό του πρόσωπο στον σταθμό Λαρίσης και στη συνέχεια μπήκε στο τρένο με προορισμό την συμπρωτεύουσα. Ο ίδιος κατάφερε να περάσει τα σύνορα χωρίς να τον πάρει χαμπάρι κανένας, ενώ το λάθος του να ενεργοποιήσει το ενεργοποιήσει το κινητό της 17χρονης στα Σκόπια, ήταν εκείνο που τον πρόδωσε και οδήγησε στη σύλληψή του.


https://www.newsbreak.gr/egklima/365635/aytes-einai-oi-4-taytotites-poy-eiche-o-pakistanos-poy-skotose-tin-17chroni/

Comments