“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Κλείνουν άρον άρον την δικογραφία για τον Διογάκη


Κλείνουν άρον άρον την δικογραφία για τον Διογάκη! Τον ανάγκασαν να το κάνει ή έστησαν την τέλεια αυτοκτονία; 

Επιμένει ο Ιατροδικαστής ότι πρόκειται για αυτοπυροβολισμό.

Σχόλιον: όπως στις ταινίες του ΣΤΑΛΟΝΕ... Πυροβολεί την καρδιά του .. και λέει ρε.. μαλακά μου; ακόμα ζώ; και ρίχνει και μία στο κεφάλι!...  @- Και πάμε στην υπόθεση της Καρολάϊν .. ολόκληρο τμήμα ανθρωποκτονιών και δεν έβγαλε φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος!.... Αγαπητέ κ. Κατερινόπουλε, αυτά σας μάθαιναν στις ΗΠΑ; Δεν το πιστεύουμε!

"Με μία σφαίρα στο στήθος και μια στο κεφάλι το γεγονός γεννά σοβαρές αμφιβολίες!" λέει στο edolio5 έμπειρος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. 

Η φιλία του με τον δολοφόνο της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και η στενή παρέα που έκαναν.

Του Άρη Σπίνου

Αυτοκτονία επιβεβαιώνουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του 53χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται, η σορός του Σταύρου Δογιάκη φέρει δύο τραύματα από σφαίρες, μια στο στήθος και μία στο κεφάλι. Το τραύμα στο στήθος είναι διαμπερές και δεν μπορούσε να επιφέρει ακαριαίο θάνατο. Ενδεχομένως θα μπορούσε να προκληθεί θάνατος στη συνέχεια, από αιμορραγία.

Το δεύτερο τραύμα από όπλο ήταν στο κεφάλι και αυτό που επέφερε τον ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε και δεύτερο σημείωμα του Σταύρου Δογιάκη αυτή τη φορά στο αυτοκίνητό του, το smart με το οποίο μετέβη στην περιοχή όπου έβαλε τέλος στη ζωή του. Το σημείωμα αυτό έχει πιο απολογητικό ύφος -για την πράξη του- και φέρεται να ζητά συγγνώμη από τον αδελφό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε την Τρίτη νεκρός σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή.

Ο 53χρονος βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα, με τραύμα στο κεφάλι, πιθανότατα από εννιάρι πιστόλι. Πάντως όπως δήλωσε στο edolio5 έμπειρος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που συνομιλήσαμε μας είπε ότι :"Με μία σφαίρα στο στήθος και μια στο κεφάλι το γεγονός γεννά σοβαρές αμφιβολίες!

Να σημειώσουμε πάντως ότι έγινε γνωστό ότι ο επιχειρηματίας διατηρούσε πολύ στενή σχέση με τον δολοφόνο της Καρολάιν Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Η αυτοκτονία την ώρα της απολογίας του δολοφόνου... ίσως δεν είναι τυχαία.

Comments