“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

"Επιχείρηση Πτέρυγα" επανένταξη της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ!... Θα έρθει η απάντηση!.....

"No Command Boundaries" στο Αιγαίο!.... -Έτσι καθίκια του ΝΑΤΟ-ΗΠΑ;
Το μήνυμά μας θα σκληρό!.... Ίσως πολύ ισχυρότερο από την Τουρκία!.... Αν και με την Τουρκία δεν τελειώσαμε !.... Η Κωνσταντινούπολη θα βυθιστεί ολόκληρη όπως και η Άγκυρα!...


"No Command Boundaries", ήταν ένας όρος που σήμαινε, ότι και οι δυό πλευρές αποδέχονταν ότι για ένα "προσωρινό διάστημα", δεν έχουν δικαίωμα διοικητικού ελέγχου στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Αιγαίο!.... 


Το Αρχηγείο του ΝΑΤΟ από την Νάπολη, θα καθόριζε ποιός θα διοικούσε και που στο Αιγαίο!......

Ο εναέριος χώρος των Ελληνικών νησιών θα γινόταν δεκτός στα έξι μίλια, η Ελλάδα δεν θα αντιδρούσε σ' αυτό και η Τουρκία δεν θα έκανε αυτήν την παραχώρηση είδος προς πώληση, για δική της εσωτερική κατανάλωση. 

Ο σχεδιασμός των ασκήσεων του ΝΑΤΟ, θα γινόταν έτσι, ούτως ώστε να μην ενοχλούνταν ούτε η Ελλάδα ούτε η Τουρκία.....

Το 1980 ο Καραμανλής, ενόψει της μεταπήδησής του στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ζητάει από την κυβέρνηση των ΗΠΑ την επίσπευση των διαδικασιών για την είσοδο μας στο ΝΑΤΟ. 

Οι Αμερικανοί ανταποκρίνονται αμέσως. Ο στρατηγός Μπέρναρντ Ρότζερς, διοικητής των χερσαίων δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, αναλαμβάνει να διατυπώσει το σχέδιο μιας συμφωνίας για την επανένταξη "Επιχείρηση Πτέρυγα" .

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments