@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

28.9.21

«Καμιά φορά από τη φυσική καταστροφή προσφέρονται ευκαιρίες» Χρήστος Στυλιανιδης - εβραίος του σχεδίου ΑΝΑΝ


Έμειναν άφωνοι οι σεισμόπληκτοι με τη δήλωση του Στυλιανίδη (video)Τι βλέπει στα χαλάσματα ο νέος εισαγόμενος υπουργός Πολιτικής Προστασίας

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι σεισμόπληκτοι μόλις άκουσαν τη δήλωση του εξαφανισμένου υπουργού Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη στη σημερινή φιέστα επικοινωνίας που στήθηκε στις σεισμόπληκτες περιοχές της Κρήτης.

Ο «εισαγόμενος» υπουργός που θυμήθηκε να κάνει το ντεμπούτο της εμφάνισης στο Ηράκλειο που ταρακουνήθηκε από τον ισχυρό σεισμό, δήλωσε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Κρήτη μαζί με τον πρωθυπουργό: «Καμιά φορά από τη φυσική καταστροφή προσφέρονται ευκαιρίες».

Τι εννοεί άραγε ο υπουργός; Για ποιες ευκαιρίες μιλάει στους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους μετά τον αλλεπάλληλο χορό των Ρίχτερ;

 Στο Αρκαλοχώρι πάντως δεν υπάρχουν εργολάβοι και στελέχη πολυεθνικών, μόνο βιοπαλαιστές που κοιμόντουσαν στο πάτωμα χωρίς κουβέρτες, όση ώρα ο πρωθυπουργός έπινε τσικουδιές και έριχνε τις ευθύνες στους πολίτες που δεν είχαν χτίσει αντισεισμικά σπίτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.